Testproduct zoeken

Op de door het UZI-register uitgegeven UZI-testpassen en testservercertificaten staan certificaten. Om hier optimaal gebruik van te kunnen maken is het van belang dat vertrouwende partijen deze certificaten kunnen vinden. Met behulp van de zoekfunctionaliteit kunt u de testcertificaten opzoeken.

Let op! Als u zoekt, gaat u naar een pagina buiten deze website.
Zoeken werkt, maar de menu-items (navigatie) werken niet. Ga terug naar website van het UZI-register via de knop 'vorige' in uw browser.

Extra zoekinformatie

Het zoeken van testcertificaten via de openbare testzoekpagina gaat als volgt: Er wordt uitsluitend informatie getoond die ook in de testcertificaten is opgenomen. Zoeken met een ‘*’ is mogelijk. Als u bijvoorbeeld niet de volledige voornamen van een persoon weet, kunt u deze vervangen door een ‘*’. U voert dan ‘*Geboortenaam’ in, zodat u niet de volledige naam hoeft op te geven. Een bestaand UZI-nummer geeft altijd een uniek resultaat, mits de gebruiker gekozen heeft voor publicatie van certificaten.

Beperkingen aan zoekresultaat

Het UZI-register gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Daarom zijn de mogelijkheden om naar (test)certificaten te zoeken beperkt. De zoekpagina met een lijst van uitgegeven certificaten van een UZI-pas geeft alleen resultaat als u een specifieke zoekopdracht uitvoert die naar één persoon leidt. Anders krijgt u de melding ‘Uw zoekopdracht levert geen uniek resultaat’. U moet dan uw zoekopdracht verfijnen door meer gegevens op te geven.

Zoekpagina testpashouders

Met een testpas kunt u ook zoeken via de zoekpagina voor testpashouders. Via deze pagina kunt u bijvoorbeeld de mogelijkheid testen om de certificaten van alle pashouders van een organisatie te raadplegen.