Uitrol UZI-passen met nieuwe chip gestart

De UZI-passen krijgen een nieuwe chip. Dit is nodig, omdat de huidige UZI-pas niet meer wordt geleverd. Alle UZI-passen met een pasnummer vanaf 484600 en een geldigheidsdatum tot 27-1-2024 en later, zijn voorzien van de nieuwe chip. Vanwege aangescherpte veiligheidseisen moet u de nieuwe pas eenmalig voor gebruik activeren met de pincode die bij de pas hoort.

Activeren UZI-pas: software

Voor het activeren is het Token Beheer Programma Safesign software versie 3.5.6.1 of hoger vereist. Deze versie is ook bruikbaar voor de huidige chip. In de handleiding staat beschreven hoe het activeren in zijn werk gaat.

UZI-passen met het huidige type chip blijven uiteraard bruikbaar. Voor meer informatie over de nieuwe chip verwijzen wij u naar de Veelgestelde vragen en antwoorden over dit onderwerp.