Nieuwe IP-adressen voor CRL-servers

Dit bericht is bedoeld voor de ICT-leveranciers en beheerders van zorginformatiesystemen die gebruik maken van UZI-middelen.
 

Binnenkort wijzigen de front-end servers waarop onze Certificate Revocation Lists (CRL’s, lijsten van ingetrokken certificaten) worden gepubliceerd. De nieuwe servers hebben een ander IP-adres. De gekoppelde IP-adressen zullen door middel van een DNS-wijziging op onderstaande data worden omgezet van de oude naar de nieuwe server.
De CRL’s van de bedrijfstestomgeving zullen in de DNS worden omgezet op maandag 8 maart 2021 om 12:00 uur.
De CRL’s van de productieomgeving zullen in de DNS worden omgezet op maandag 15 maart 2021 om 12:00 uur.
Wij adviseren u om uw (firewall)configuratie te controleren, zodat u vanuit uw eigen omgeving de CRL’s ook op de nieuwe server zonder problemen kunt ophalen. De beschikbaarheid van de CRL’s garanderen wij middels de gebruikte FQDN en DNS, wij adviseren u daarom om te allen tijde de DNS te volgen voor het ophalen van CRL’s.