Online informatiesessie over nieuwe inlogstelsel Dezi

‘Dezi’ (de zorgidentiteit) wordt het toekomstige inlogstelsel voor zorgprofessionals. Het inlogstelsel in ontwikkeling richt zich op meer veiligheid, flexibiliteit en gebruiksgemak voor alle zorgprofessionals. Het wordt breed toepasbaar op verschillende systemen en breed inzetbaar voor verschillende type zorgprofessionals. Dat brengt de nodige veranderingen voor het zorgveld met zich mee. Zorgaanbieders, zorgprofessionals en ICT-leveranciers kunnen zich nu al oriënteren op de nieuwe situatie.

Inzicht in het nieuwe inlogstelsel

Nictiz organiseert, in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, op 28 mei 2024 van 10:00 tot 11:00 uur een online informatiesessie over de vernieuwing van UZI-middelen en de introductie van het nieuwe inlogstelsel Dezi. Tijdens de bijeenkomst komen vragen aan bod als:

  • Wat gaat er veranderen met het nieuwe inlogstelsel voor zorgprofessionals (hashtag#Dezi)?
  • Welke typen inlogmiddelen kunnen zorgprofessionals verwachten?
  • Hoe kan de professionele identiteit in het UZI-register gebruikt worden?
  • Wat zijn de tijdslijnen van Dezi (het nieuwe inlogstelsel voor zorgprofessionals)?

Meer informatie over Dezi is te vinden op www.dezi.nl

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via deze link: https://lnkd.in/eexSNJnz