UZI-pas aangevraagd? Let op de volgende punten

Heeft u een nieuwe of vervangende UZI-pas aangevraagd? Deze wordt bij u persoonlijk afgeleverd door onze dienstverlener AMP Groep. Voor een snelle en veilige aflevering van de pas, wijzen wij u op de volgende zaken.

  • U kunt online een afspraak maken voor de aflevering op een dag en tijdstip dat het u uitkomt. AMP Groep houdt u op de hoogte van het exacte tijdstip dat de koerier verwacht, op uw adres te zijn. Immers, in het verkeer kan het wel eens anders lopen dan gepland. De medewerker van AMP Groep kan helaas niet blijven wachten. Zorg dus dat u tijdig beschikbaar bent op het aangegeven tijdstip.
  • Om de UZI-pas te ontvangen, moet u zich identificeren. Zorg dat u de medewerkers van AMP Groep persoonlijk ontvangt met een geldig ID bij de hand.
  • AMP Groep verricht een beperkt aantal bezorgpogingen. Is het daarna niet gelukt om de pas aan u af te leveren, dan wordt deze vernietigd. U moet dan opnieuw een aanvraag doen waardoor u een langere tijd zonder UZI-pas zit.

Meer weten?

Op deze pagina vindt u meer informatie over de aflevering van de UZI-pas